BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

12 april 2011

17 dagar kvar

11 april 2011

!!

Treasure your Family !

10 april 2011

Vänskap vs Kärlek

Har ni nån gång haft en vän som ni verkligen älskar att umgås med , alltid har skitroligt med men inte kan träffa för ofta för att risken är stor att känslor utvecklas ?!

Det har jag .. !!

.

You don't know what you got till you're missing it a lot ...

Konstig

Har varit en konstig helg på nåt sätt men ändå inget utöver det vanliga.
En del nya band har knutits och klippts av skulle man nog kunna säga , men även en del gamla band har åter knutits igen !
Lät väldans rörigt nu men så äre iaf, livet är rörigt ibland .

När feesen kom hem idag efter nattens och dagens utevistelse så var han helt tilltufsad, han har varit i slagsmål stackarn , det stack ut pälstussar lite här och var på honom .. mammas lilla hjärta !

6 april 2011

Diggar ?

Lycklig

Släppte ut Feesen "på riktigt" igår för första gången på fyra år .
Han blev så lycklig och rände ut och in tre gånger innan han kom in för natten för att lägga sig raklång i MITTEN av sängen så att jag fick ligga och tippa på kanten i vanlig ordning ;)

Vart hela 45 minuters jobb idag , sjukt jobbigt !
Har spenderat resten av dagen med mina systrar och i stallet , riktig terapi för själen!
Systers tatuering vart förresten jättefin , funderar på att göra en likadan faktiskt =)



5 april 2011

Paket

Fick paket på posten idag , snabbaste leveransen jag varit med om hittills , beställde i lördags och de kom redan idag , bra service !
I paketet så fanns det fyra påslakanset och två badlakan, jäättefina :)

Har jobbat i horred idag , det innebär att jag måste åka tåg för att komma dit och som vanligt när jag åker tåg så hamnade jag även idag i närheten av en lite lustig människa .
Han satt med hörlurar på sig och var helt inne i sin egna värld , inte ens en explosion hade rört honom i ryggen tror ja.
Han sitter och diggar och mimar och helt plötsligt så börjar han spela trummor i luften .. hehe jag var lite sugen på att smygfilma honom men var lite för feg för de så de blev inget .

Imorgon ska syster tatuera sig för första gången och jag hoppas att ja hinner sluta i tid så att jag får se när hon gör det :)

4 april 2011

Arg

Det är inte ofta jag blir arg nuförtiden , inte ofta jag känner någe överhuvudtaget längre men ändå ..
Nu är jag iaf arg och irriterad !!
Nu äre en månad sen jag flyttade in i nya lyan och sen dess har ja fått ringa fastighetsskötaren iaf en gång i veckan för att nånting krånglar.
Framförallt så äre avloppet som krånglar , det är stopp i det , det bubblar och har sig i toastolen, kan dusha i ungefär fem minuter innan det är översvämning i hela badrummet och när nån annan i huset spolar så kommer det upp vatten i min dush , skitäckligt!
Dom har varit här och "fixat" de tre ggr denna månaden och så har de varit bra i ungefär en dag sen är det samma skit igen .. Varför inte göra det ordentligt FÖRSTA gången så slipper man ringa och tjata hål i huvet på dom ?!

OCH nu har det dessutom börjar komma in myror , i mängder !!
Försökte gasa nåra av dom med hårspray i ren panik men det hjälpte sådär ...