BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

31 oktober 2010

Äntligen Hemma !


Det har varit en lååång dag , 9 timmars bilresa och flyttpackning på det, men nu är det överstökat och jag känner mig så lättad att det brast för mig innan , tror att det var all spänning som släppte.
Nu är min älskade Feese äntligen hemma här med mig också , känns såå bra , hoppashoppashoppas nu bara att katterna kommer överens med varandra .


Nu blir det film och mys med Feesen innan det är dags att nana , imorgon blir det jobb igen :)

Byggstäd

Rena guldgruvan ju ;)

28 oktober 2010

Slingor

Igår gjorde jag alltså slingor, mörkare denna gången , har tänkt att göra ljusa varannan gång och mörka varannan gång så att jag ska få ha ungefär samma färg hela tiden :) Är ingen större skillnad på färgen , syns knappt att jag gjort något alls men jag känner det och det är ju det som är huvudsaken:)
Tack moster som var snäll och hjälpte mig :)


27 oktober 2010

Pissväder

Ja riktigt jäkla pissväder är det ute idag men vad gör det när man ska få bli ompysslad och fin i håret ? :)

26 oktober 2010

Bilbrand

Jaha , natten till igår så brann den andra bilen på kort tid på gatan där jag bor.
Polisen har inlett en förundersökning gällande mordbrand och en teknisk undersökning ska utföras men det kan lika gärna vara en olyckshändelse säger dom , men hursomhelst så fick ägaren till bilen allvarliga brännskador och ligger nu på en brännskadeavdelning på sjukhuset i Linköping.
Känns förjävla tryggt att bo i varberg ibland måste jag säga .

Har fått ut ganska mycket av den här dagen , har hjälpt farmor&farfar att städa , har även fått städat och tvättat här hemma , underbart väder har det också varit , det hjälper ju alltid humöret en bit på traven :)

Det blir eventuellt flytt på söndag , hoppashoppashoppas på de iaf , skulle vara sååå skönt att få hem mina grejer och min älskade Feese .

25 oktober 2010

Mysdag

Har haft en supermysig dag .. Började med att gå på stan med mamma och ena lillasyster , kikade lite i affärer, tog en fika m.m
Hängde med syster ut till tvååker och höll mina älskade systrar sällskap i stallet och tog en promenad med min gamla ponny :)
Hälsade även på hemma hos pappsen en stund ..

Har tänt upp lite ljus härhemma och snart blir det kladdkaka och "The Hills" !

24 oktober 2010

Ångest.

Ångestångestångestångestångest



Ska aldrig mer festa

23 oktober 2010

Telefonterror

Okej först och främst skulle jag bara vilja säga att folk som enbart hör av sig när dom har någe att gnälla och klaga över behöver inte göra sig besväret att höra av sig alls ... Tack!

Har jobbat lite i veckan och jag blir lika glad varje gång jag får en förfrågan om jobb , trivs superbra och det är inte så jobbigt att flänga runt på massa olika ställen som jag trodde att det skulle vara , snarare tvärtom, man hinner ju aldrig liksom tröttna på ett ställe och man får träffa massa härliga människor.
Kan inte bli bättre ju , finns inte mycket som är tråkigt just nu måste jag säga :)

Vart lite fest hemma hos Isak igår , mycket trevligt och jag höll mig hyfsat lugn, åkte vidare hem till R men där blev jag bara kvar i ungefär tio minuter för att sedan åka hem och sova , allt frid och fröjd till klockan sex imorse , aldrig sett på maken till telefonterror , låt mig sova för fan !

21 oktober 2010

Feesen

Snart kommer mamma och hämtar dig mitt älskade hjärta !



18 oktober 2010

Kladdkaka

Har vart hemma hos M idag och blivit bjuden på mat , det var sketagott och jag rullade nästan hem därifrån då jag åt hur mycket som helst:)

Nu ska jag tända upp lite ljus härhemma , riktigt höstrusk ute idag , burr :/
Ska även baka en kladdkaka för sen kommer eventuellt R på besök :)

16 oktober 2010

Rastlös

I brist på annat en kväll som denna så tar jag mig ett glas vin och gör om lite bilder , ganska skoj faktiskt ;)



PIC

Nu när vi har blivit sambos på riktigt så letar vi efter en större lägenhet, kan ju inte dela säng resten av livet även om det är jättemysigt , men de blir ju inte direkt några barn gjorda om man säger så ;)


Partners in Crime

Sjuk

Har fått jobba lite även denna veckan , gött som fan:)

Jag mår så bra just nu så det är heelt sjukt , trodde inte att man kunde vara så glad, går verkligen runt och ler konstant, fruktansvärt häärlig känsla måste jag erkänna.
Även andra märker detta tydligt, fick höra häromdagen att det riktigt lyyser om mig :)

Det blev lite fest här igår, blev även en sväng på krogen och lite efterfest, så jag är lite sjuk idag men lika glad är jag för de :P
Har inte blivit många knop idag, har endast förflyttat mig från sängen till soffan, och som det känns just nu kommer jag nog stanna i soffan resten av kvällen.


13 oktober 2010

Sol

Ännu en underbar dag börjar lida mot sitt slut , det har varit sol och ganska varmt för att vara den här tiden på året .
Har umgåtts med G större delen av dagen , vi har varit ut till tvååker och gått en långpromenad, träffat syrran och pappsen och kollat en halv film :)

Nu sitter jag hemma i soffan och väntar på min kära sambo <3



Saknar dig min älskade vän

12 oktober 2010

Nystart

Är varbergare på riktigt nu igen och det känns faktiskt bra , blir bäst för mig såhär känner jag =)

Och att saker & ting är som det är just nu gör det bara lättare för mig att gå vidare och det tackar vi för.

Klumpen i min mage har släppt och jag mår riktigt bra idag :)



9 oktober 2010

Slutet

I think it's over now ...




:(

6 oktober 2010

Memories

Har precis suttit och kollat igenom massa gamla bilder på oss , det gör såå ont :(



<3

5 oktober 2010

Jobb !

Har fått ett jobb , här i varberg . Är dock "bara" vikarietjänst på kommunen men mycket bättre än ingenting , känns bra som fan att få göra lite nytta igen, äntligen!!

Har jobbat min första dag idag och det gick kanon , ska jobba resten av veckan också som det ser ut nu , tror jag kommer att få jobba en del ändå ;)


Annars är allt som vanligt , kan inte riktigt samla tankarna , allting bara snurrar så det känns bra att få något annat att tänka på på dagarna ...