BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

30 augusti 2011

Händig

Önskar jag verkligen att jag var just nu , att jag kunde bygga saker liksom.
Har fått en ide som gnager i mitt huvud och vill verkligen göra de nuuu .. skulle bli så sjukt bra härhemma i mitt lilla krypin ..
Såå äre någon där ute som är händig och känner att ni gärna vill hjälpa så vet ni vart jag finns ;)

19 augusti 2011

!!

Work like you don't need the money;
dance like no one is watching;
sing like no one is listening;
love like you've never been hurt;
and live life every day as if it were your last.

17 augusti 2011

Att älska sig själv

Läste precis en text .. Bland annat stog de att man måste kunna älska sig själv innan man kan älska någon annan .. Helt plötsligt så känner jag mig inte så stark längre , jag kan inte älska någon igen som ja känner just nu , jag ryser av tanken på de .
De stog också nånting om att prata ut och våga visa sina känslor .. Jag pratar inte om känsliga saker , gråter inte gärna , helst inte alls faktiskt ..

Mår visserligen bra nu , men när jag tänker efter så skjuter jag undan sånt som är jobbigt att tänka på , om nån frågar om något som är jobbigt så byter jag oftast samtalsämne .. Jag kanske inte känner mig själv så bra som jag trodde , vet inte om ja älskar mig själv , hur gör man de ?!
Shit vad snurrigt allting blev ...

Separationer

Är ju tyvärr något man tvingas gå igenom ibland , jag gick igenom det förra året och det var stundtals väldigt jobbigt men nu såhär i efterhand när jag tänker tillbaka så gjorde det mig mycket starkare som person och jag lärde mig en hel del .

Nu så är en vän väldigt nära en separation tror jag och jag ska göra allt jag kan för att hjälpa och finnas där .


Man måste göra det som är bäst för en själv istället för det som är lättast !

Onsdag

Halvvägs till ny helg och halvvägs från helgen som var , som förövrigt var helt galen på många sätt .. Man skulle kunna säga att vi körde ett 12 timmars pass i fredags , och i lördags mådde jag galet dåligt och var allmänt trögstartad !!

16 augusti 2011

Örebro

Förra helgen åkte jag upp till Örebro för att hälsa på min kära fru och fira hennes födelsedag!
Det var första gången jag åkte tillbaka sen flytten , och jag fick allt en liten klump i magen när tåget rullade in i örebro , kändes sjukt skumt .. Helt klart värt det dock , jag fick ju träffa frugan och jag hade skitkul hela helgen ! <3

Dålig uppdatering

Jag vet men har inte haft tid .. Brudarna har ju flyttat hem :)


<3