BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

21 juni 2011

Bra

Bra helg , bra dag , det mesta är faktiskt jävligt bra , samtidigt är det mycket som fortfarande förändras , både inom mig och runtomkring och det finns fortfarande mycket som ja ännu inte är redo för ..

Midsommar närmar sig med stormsteg och jag tror det kommer bli bra , hoppas bara att midsommarklänningen som ja beställt dimper ner i brevlådan i tid också !

5 juni 2011

20 km Hofman

Ja då har man testat på de också , kan vara bland de roligare sakerna jag har gjort ..
Gaaalet mycket folk , närmare 1000 pers var vi som deltog tror ja men många bangade nog och fixade skjuts efter halva vägen . Stolt över mig själv som gick hela vägen :)
Vädret kunde inte ha varit bättre , humöret på topp , allting var perfekt :)
Shame on me som inte gjort det här innan !!

2 juni 2011

1 år

Nu är det ganska exakt ett år sen ja kom hem till varberg igen , och just då trodde jag väl kanske inte att jag än idag skulle vara kvar här men så blev det och jag måste faktiskt säga att jag är glad för det .. det har varit ett mycket bra år !

Sommaren är påväg och jag mår så jävla bra , och det verkar synas också för de va nån som frågade mig häromdagen om jag ler jäämt och ja, jag tror fasen att jag ler nästan jämt nuförtiden .. härliga , underbara känsla .
Ska bli spännande att se om denna sommaren blir lika bra som förra , som hittills är den bästa sommaren jag haft , svårslaget men värt ett försök :)