BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

30 december 2010

Dagen innan nyårsafton...

... och jag har haft fullt upp de senaste dagarna , lite jobb , massa fix innan nyår .
Fick gjort ljusa slingor i håret igår , idag har jag varit till tandläkaren och fått ett tandsmycke igen , har saknat mitt gamla så mycke så var tvungen att sätta dit ett nytt , fjortisvarning sa nån och det är ute sa nån annan men de ger jag blanka fan i :P

Gick en promenad längs strandpromenaden idag , såå fint på havet nu , is så långt ögat kan nå , ska lägga upp bildbevis också till smartasset som sa till mig att havet minsann inte kan frysa till is .. pfft !

Nu ska jag snart bege mig ner mot stan för att ta tåget till götet , där jag ska befinna mig hela nyårshelgen , kommer bli galet tror jag !



25 december 2010

Galen Julafton

Jag är i stort sett frisk, bara lite förkylning kvar men de är ju inte värst att grina över .
Igår var det julafton och det firades som vanligt hos mamma på morron, hos mormor över lunch och hos pappa på kvällen.
Den lilla julstämningen ja brukar få, brukar komma på just julafton men igår kände jag ingenting , kändes som vilken dag som helst förutom att man fick lite paket.
Efter allt julfirande så vart jag hämtad av Isak för att åka in till stan på fest , och ja, fest blev det , minst sagt.
Klockan halv sju imorse kastade jag in handduken.
Juldagen idag och det ska ju firas med fest det också , har dock inte någon direkt koll på vart fasen man ska ta ivägen , vet bara att jag måste fixa någe eftersom jag lovat syrran men de borde nog inte bli några problem för ALLA ska festa idag.

21 december 2010

Svag

Har idag mått sämre än va jag någonsin gjort i mitt 23 åriga liv , trodde inte att man kunde må såhär kasst .. Det tog mig två timmar att ens orka försöka ta mig ur sängen för att förflytta mig till soffan imorse.
Missade tyvärr sista dagen på mitt vikariat tack vare detta , känns lite surt faktiskt !

Nu mår jag dock lite bättre , ligger på soffan och väntar på min kära vän Mimmi som ska komma hit med frukt och godis till mig , snälla söta Mimmi :)

Har lite jobb imorron som ja hoppas att jag ska orka med , den chansen är nog dock inte så stor är jag rädd !

20 december 2010

Victorias Secret Fashionshow

Den 30 december , får inte missas :)

Sjuk & Hemlös

Sjuk som ett as , febrig och jävlig , dock lite bättre idag än va de va igår , hade sån feberfrossa så jag trodde att jag skulle avlida ..
Fick skjuta upp dagens jobb till onsdag , hoppas på att jag är hyfsat fräsh tills imorron för då är det sista dagen på mitt vikariat och det vill jag verkligen inte missa ..

Hemlös är jag också snart , min kära sambo sa upp lägenheten idag , såå lite smått panikslagen är man allt då det i dagens läge är nästintill omöjligt att få tag på lägenhet i varberg.

Har vart över till mamma och fått lite mat i magen tidigare ikväll, innan jag gick dit så slängde jag in en maskin tvätt , kände att jag fick lov att göra nån sorts nytta idag då jag bara legat på soffan och i sängen .
När jag kommer hem från mamma så är maskinen klar , bara att hänga upp skiten så äre klart liksom , meen slut i huvet som man är så hade jag glömt att lägga slangen som spottar ut vattnet igen i badkaret så det var vatten i hela badrummet.
Flyter på bra för mig som vanligt ... eller inte !

12 december 2010

Loosing control

Jag tappar kontrollen ibland , samtidigt som det skrämmer mig så äre lite spännande , antar att jag kanske gillar att leva lite farligt .
Jag har stängt av , känner knappt någe längre , vill inte vara en kall människa som kanske sårar folk men just nu känns de lättast att inte bry sig alls ..

Jag hoppas innerligt att det bara är en period jag är inne i , för det här är verkligen inte mitt sanna jag ...

8 december 2010

.

Fasen va dagarna springer iväg , denna dag har gått sjukt fort , jobbade halvdag och sen somnade ja iofs på soffan så kanske inte så konstigt om de gått fort idag =)
Imorron är det upp i ottan som gäller igen , får dock sova en halvtimme längre, bussen som jag cyklade ner till stan för att ta i tisdags visade sig köra förbi en hållplats som ligger ungefär två minuter från min lya så den går jag ju såklart till imorron , kommer däremot att få gå hem från stan efter jobbet men de kan de va värt för att få sova en halvtimme längre ;)

Slutar äntligen med pencillinen nu i dagarna också , sköönt som fan , har ju vart nästintill omöjligt att komma ihåg att ta tre tabletter med jämna mellanrum på en dag med mitt taskiga minne ;)

7 december 2010

Nya kranar

Första dagen avklarad på stället som ja ska vara på fram till jul , allt har gått jättebra idag och jag kommer nog stormtrivas där :)

Under tiden som jag jobbat idag har det varit hantverkare här och bytt kranar i badrummet och köket , det vart superbra men dom verkar dock ha haft lite problem med Feesen .
Han är ju så nyfiken och ska alltid vara uppe mitt i allt man håller på med , fick en liten känsla av att han gjort likadant idag för det låg kattgodis utspritt lite här och var på golvet i hallen så de verkar som att dom försökt muta bort honom , men då han inte rört godiset så verkar dom inte ha lyckats särskilt bra med de så vem vet, Feesen kanske har fått hjälpa till med kranarna ;)

6 december 2010

Måndag

Har fått en mjukstart på veckan , hade bara lite jobb på förmiddagen idag .
Åkte till kungsmässan i kungsbacka med Richard efter jobbet och kikade runt i affärerna där , tog en fika och lite så :)

Imorron börjar allvaret igen , har fått ett vikariat fram till jul som är på heltid , ska bli spännande :)

Nu har ja precis tänt upp mina älskade ljus och inväntar filmsällskap :)

5 december 2010

Lycklig

Jag känner mig lycklig idag ...

3 december 2010

;)

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv,Tarzan gick utan kläder och lekte med sin "apa" och Snövit levde ihop med 7 män, den slampan. Pippi jagades av socialen och Emil söp sig full i unga år. Det här växte jag upp med, så klaga inte på hur jag blivit..

Helt normalt ..

En helt vanlig kväll för Veron & Märta ;)

2 december 2010

...

1 december 2010

Fullt upp

Har haft en superdag och fått gjort riktigt mycket ..
Började dagen med lite jobb och när jag slutade så åkte jag och syster upp till ullared för att träffa min gamla svägerska från örebro , såå kul att se henne igen , vi fikade och snackade skit , jag fick även köpt ett par varma gosiga dunsockar som dessutom var rosa , kan inte bli bättre ju ;)
Efter ullaredsbesöket åkte vi vidare mot tvååker , hade lovat att hjälpa syster i stallet eftersom hovslagaren skulle komma , mysigt att vara i stallet ibland , kallt som in i helvete idag dock , frös som tusan och tappade känseln i fötterna där ett tag ( pappa bara skrattade åt mig och frågade om jag blivit en "stabo") :P
När vi kom hem från stallet så hade pappa gjort varm choklad och skinksmörgåsar till oss så lite synd om oss var det nog ändå ;)
Väl hemma i stan igen fick jag besök av Malin och först nu har jag satt mig ner för att varva ner och snart äre läggdags !
Måste säga att jag är riktigt nöjd med den här dagen :)