BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

16 augusti 2010

Tillbaka i Varberg!

Har kommit tillbaka till varberg efter en helt underbar helg i örebro, längtar redan tillbaka !
Har festat , ätit gott , myst massor och tillochmed fått tatuerat mig , det blev min älskade Feeses tassar på handleden :) Bild på det kommer framöver .


Som jag tidigare skrivit har jag haft mycket tid till att tänka och fundera över allt som hänt och även över mig själv m.m , mest i det stora hela liksom .
Nu den senaste tiden har jag funderat mycket över detaljer och sådära , och kommit fram till mycket om mitt egna beteende , varför jag betett mig som jag gjort i vissa situationer m.m och det är lite skrämmande att man varit som man varit men även en härlig känsla att inse detta så att man kan jobba på att bli en bättre människa !
Fortsätter det såhär så kanske man blir nästan perfekt en vacker dag ;) haha

1 augusti 2010

Bra dag

Har haft en mycket bra söndag :)
Började med middag hos farmor&farfar , vi fick revbensspjäll ,potatisgratäng och grönsaker , smaaarrigt som fan !
Efter maten så följde jag med pappa och mina systrar till tvååker för att åka till stallet och hälsa på , tog en promenad med min gamla ponny i det fina vädret :)

Kom hem nu för en stund sen och vågar mig nog inte utanför dörren någe mer idag , hade tydligen varit värsta polispådraget här medans jag var iväg , nån jäkla galning som hade yrat runt med pistol :/ otäckt !

Nu blire filmmys med lite popcorn tror jag :)



Jag och syster redo för fest



Min gamla pärla <3