BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

26 april 2010

Bloggstopp

Anledningen till att jag inte bloggar just nu och inte heller kommer att göra det på ett tag är för att vi inte har någon dator för tillfället , min kära man slog sönder den !

9 april 2010

Personalmöte!

Igår var det dags för personalmöte på miljöteamet, det var första gången dom har haft personalmöte sen jag började jobba där , har jobbat där ett år ganska exakt tror jag .
Dom gick igenom olika städprodukter och så , jättebra så att man har koll liksom men en sak som jag reagerade på var att det finns två medel som båda används till toaletter , vi har båda , det ena är för kalkborttagning och det andra är ett rengöringsmedel , men först igår fick vi reda på att om man till exempel skulle hälla båda två i en toastol samtidigt så kunde det smälla , typ som en explosion , där det blir giftiga gaser som man dör av om man andas in för mycket!
Det har jag aldrig fått veta innan och jag har använt skiten i ett år , hinner smälla ganska många ggr under den tiden :/


Fick hem deklarationen idag som jag nervöst väntat på , har varit tvärsäker på att jag skulle få betala tillbaka i år men jag slapp , fick pengar tillbaka till och med :)